Logo

Yritys

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme

Teknologia muuttuu jatkuvasti entistä monimutkaisemmaksi ja tämän vuoksi meille on tärkeää, ettemme ole yksin. Pyrimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman täydellisen ratkaisun.

PDSVision tekee yhteistyötä useamman globaalin toimijan kanssa ja uskallamme täten sanoa, että meillä on erittäin kilpailukykyinen tarjonta.

PTC

PTC on pääyhteistyökumppanimme. PTC on yksi maailman johtavista ohjelmistotaloista keskittyen seuraaviin osa-alueisiin: Product Lifecycle Management (PLM), Computer Aided Design (CAD), Application Lifecycle Management (ALM), Service Lifecycle Management (SLM) ja Internet of Things (IOT). Asiakkaita PTC:llä on maailmanlaajuisesti yli 28 000.

www.ptc.com

Luxion

Yhdysvaltalainen Luxion on renderöimällä kuvien ja animaatioiden tuottamiseen keskittyvä ohjelmistotalo. Yrityksen päätuote KeyShot on yksi PDSVisionin suosituimmista ohjelmistoratkaisuista. Maailmanlaajuisesti KeyShot tunnetaan yhtenä johtavana ohjelmistotalona omalla sarallaan.

www.luxion.com

Sigmetrix

Sigmetrix on toleranssianalysointiteknologiaan erikoistunut yritys. Päätuotteensa GD&T Advisorin avulla voimme tarjota asiakkaillemme erittäin tehokkaan ja järjestelmällisen työkalun toleranssianalyysien tekoon.

www.sigmetrix.com

Mentor Graphics

Mentor Graphics on erittäin tunnettu ohjelmistotalo. Päätuotteemme heidän valikoimastaan on virtaussimulointiin käytettävä FloEFD, joka integroituun täysin Creo Parametric ohjelmiston käyttöliittymään.

www.mentorgraphics.com

PLMElite

PDSVision on jäsen PLMElite ryhmittymässä. PLMElite on ryhmittymä suurimpia PLM jälleenmyyjiä ympäri maailman. Pystymme tarjoamaan palveluita kumppaniemme avulla ympäri Euroopan sekä Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.

www.plmelite.com

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision