Logo

Yritys

tietosuojakäytäntö

PDSVision Groupin ja tytäryhtiöiden tietosuojakäytäntö

Yleistäy

PDSVision Group ja siihen sidoksissa olevat yhtiöt, myöhemmin PDS, kunnioittavat yksityisyyttäsi ja oikeuttasi kontrolloida henkilökohtaisia tietojasi. Ohjaavat periaatteemme ovat yksinkertaiset. Kerromme avoimesti mitä tietoja ja miksi niitä keräämme. Suojaamme tietosi soveltuvia määräyksiä noudattaen. PDS tietosuojakäytäntö kertoo keräämämme tiedot, syyt niiden keräämiseen, kuinka voit hallita tietojasi sekä yhteistietomme yhteydenottoa varten. Tätä tietosuojakäytäntöä noudatetaan PDS-sovellusten, kotisivujen sekä sivustojen palveluita käytettäessä.

PDS on vastuussa tietojen käsittelystä näiden ehtojen sekä kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Kerätty henkilökohtainen tieto

PDS kerää henkilötietoja pääasiallisesti asiakkuudesta johtuvista syistä. Esimerkkejä, mutta ei näihin rajautuen, keräämistämme henkilötiedoista ovat: nimi, henkilökohtainen ja/tai työosoite, sähköpostiosoite, sosiaalisen median tilitiedot, puhelinnumero, syntymäaika, sukupuoli, maksu- ja/tai laskutusyhteystiedot, tilaukset, kontaktihistoria, kysely- tai kilpailuvastaukset, tilausasetukset, CV sekä työhakemukset.

PDS tallentaa henkilötietoja seuraavissa tilanteissa:

  1. Syöttäessäsi sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi PDS kotisivuilla.
  2. Kun sinut tunnistetaan kontaktiksi mahdolliseen palveluidemme ja ratkaisujemme hankintaan liittyen.
  3. Rekisteröidessäsi itsesi osallistujaksi kursseillemme, seminaareihimme tai muuhun ratkaisuihimme ja palveluihimme liittyvään tapahtumaan. Tällaisessa yhteydessä tiedot allergioista tai ruokamieltymyksistä saatetaan tallentaa myös.
  4. Ottaessasi yhteyttä meihin sähköpostitse, puhelimitse, kotisivujemme tai sosiaalisen median kautta.
  5. Tilatessasi uutiskirjeemme.
  6. Kotisivuillamme käydessäsi kerätään tietoa kuten tietoliikenteen määrä, sijainti, palvelin logit ja muuta kommunikaatioon liittyvää dataa kuten IP-osoite, päätelaitteen tyyppi, käyttöjärjestelmä sekä selaintyyppi. Tämä tallennus tapahtuu evästeiden avulla.

Kerääminen suostumuksella

Klikkaamalla kotisivujemme eri osioissa ”Hyväksyn” tai ”Lähetä” tai jotakin niiden muunnoksista, tunnetaan myös ”vahvistusnappuloina”, hyväksyt että antamiesi tietojen kuten nimeäsi, puhelinnumeroasi, ja sähköpostiosoitettasi voidaan käyttää sivuihin liittyvien palvelujen markkinointiin.

Klikkaamalla vahvistusnappulaa hyväksyt, että PDS voi tallentaa koneellesi kolmannen osapuolen evästeitä. Evästeet tallentavat selailukäyttäytymistäsi jotta markkinointiamme voi mukauttaa käyttäytymisen ja mieltymysten mukaan.

Miksi ja miten käytämme kerättyjä tietoja

PDS käsittelee henkilötietoja pääasiallisesti alla esitettyjen sekä muiden keräysvaiheessa kerrottujen syiden vuoksi:

  1. Toimittaaksemme tuotteiden ja palveluiden tilaukset PDS alustojen kautta
  2. Parantaaksemme asiakaspalveluamme kuten tukipyyntöjen käsittelyä korjaamalla vääriä tietoja tai lähettämällä pyytämääsi tietoa tuotteista, koulutuksista, uutiskirjeitä ja / tai muuta tietoa PDS toimintaan liittyen
  3. Palveluiden ja tuotteiden tilauksiin liittyen tarjous- ja alennusperusteet sekä kohdennettu ja kohdentamaton markkinointi tallennetaan ja analysoidaan.
  4. Asiakasprofiilien, markkina-analyysien, seurantakyselyiden sekä markkinakartoitusten hallinnoimiseksi.
  5. Kotisivujemme käyttötapaa seuraamalla tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi, toimittamiseksi ja parantamiseksi.
  6. Lähettääksemme tietoa ja markkinointia sähköpostitse tai muun sähköisen välineen kuten sosiaalisen median avulla aktiivisen asiakassuhteen vuoksi.
  7. Ottaaksemme yhteyttä sähkö- tai kirjepostitse tuotetarjouksiimme, kampanjoihin tai palveluihin joiden uskomme kiinnostavan sinua liittyen. Voit aina pyytää meitä poistamaan itsesi postituslistoiltamme.
  8. Helpottaaksemme kotisivujemme kehitystä sekä parantaaksemme PDS alustojen ja ratkaisuiden käyttäjäkokemusta mukauttamalla palveluiden esitystapaa käytetyn laitteen mukaisesti.
  9. Lähettääksemme tärkeää tietoa muutoksista käytännöissämme ja ehdoissamme.
  10. Toteuttaessamme henkilöstökoulutusta hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi.
  11. Estääksemme ja tunnistaaksemme petoksen, varkauden tai identiteettivarkauden josta voi olla haittaa sekä sinun että PDS:n liiketoiminnalle tai omaisuudelle.

Tieto jota voimme jakaa

Voimme jakaa tietoja eteenpäin yrityksille jotka toimivat tietojen käsittelijänämme toimittaaksemme tuotteitamme tai palveluitamme toimitusehtojemme mukaisesti. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu noudattaen huolellisuutta ja luottamuksellisuutta (katso kohta turvallisuus).

PDS käyttää kumppaneinaan ainoastaan EU / ETA -alueen toimijoita tai toimijoita jotka noudattavat EU / ETA -alueen tietosuojakäytäntöjä. EU / ETA -alueen ulkopuoliset toimijat ovat sitoutuneet EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen yksityisyyden suoja sopimukseen (Privacy Shield Agreement).

Evästeet

Kotisivuillamme tietojasi saatetaan kerätä evästeiden avulla. Kerääminen tapahtuu ainoastaan erillisen suostumuksen jälkeen. Evästeet tallentavat sivustoilla viettämäsi ajan sekä vierailemasi sivut. Näihin tietoihin voi kuulua teknistä tietoa käyttämästäsi laitteesta kuten käyttöjärjestelmä, selainversio, IP-osoite sekä yksilöivä tunnus. Palveluiden toimittamiseen liittyvillä sivuilla erilaiset, ml. kolmannen osapuolen, teknologiat voivat olla käyttäjän tunnistuksen apuna.

Voit selainasetuksista estää evästeiden käytön tai pyytää selainta ilmoittamaan evästeiden käytöstä ja lähettämisestä. Mikäli kieltäydyt evästeiden käytöstä, et välttämättä pysty käyttämään kaikkia sivustojemme osioita.

Henkilötietojen tallentamisen oikeutus

Lähettäessäsi tietojasi PDS:lle annat PDS:lle luvan tallentaa ja käsitellä sekä henkilö- että yritystietojasi ostettuun tuotteeseen tai palveluun liittyen. Oikeutuksen saadakseen PDS viittaa tallentamiseen sopimuksessa, velvoitteessa, oikeutetun edun käytössä tai suostumusta pyytäessä. Oikeutettua etua tallentamisen perusteena käytetään vain em. syiden yhteydessä. Voit peruuttaa suostumuksesi tallentamiseen milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

Tietoja käsitellään GDPR-lainsäädännön mukaisesti. Sen vuoksi tietoja ei säilytetä kauempaa kuin syyn vuoksi on tarpeellista. PDS säilyttää tietojasi niin kauan kuin asiakassuhde on olemassa. Nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan markkinointitarkoituksiin, mikäli tallentaminen ei ole ristiriidassa poistovelvoitteen kanssa. Kaikki muu data tuhotaan, mikäli sitä ei enää tarvita markkinointiin tai keräyksessä viitattuun syyhyn. Joitakin tietoja saatetaan tallentaa aiemmin mainittua pidemmäksi ajaksi, mikäli lainsäädäntö, kuten esimerkiksi kirjanpito- tai työsuhdelait, niin vaatii. Kaikissa tilanteissa tietoja käsitellään huolellisesti ja luottamuksellisesti.

Turvallisuus

Henkilötietojen turvallinen käsittely on PDS:lle tärkeää. PDS, kuten mikään muukaan organisaation, ei voi taata, että mikään tietojen internetissä siirtämisen tai tallentamisen tapa olisi 100% turvallinen. Vaikka PDS pyrkii käyttämään taloudellisesti hyväksyttävissä olevia turvajärjestelyitä, emme voi taata tietojen olevan absoluuttisesti turvassa.

Oikeutesi ja vaihtoehtosi

Sinulla on oikeus henkilötietoihisi sekä oikeus vaikuttaa sekä niiden tallentamiseen että niiden korjaamiseen. PDS korjaa joko omasta ja/tai asiakkaan aloitteesta puutteelliset, virheelliset tai epätarkoituksenmukaiset tiedot. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan tietosi tai rajoittaa niiden käyttöä ottamalla meihin yhteyttä (katso yhteystiedot kohdasta Yhteystiedot). Mikäli tunnet oikeuksiasi loukatun, ole hyvä ja ota yhteyttä PDS:ään tai pyydä neuvoa tietosuojavaltuutetun toimistolta.(https://tietosuoja.fi/yhteystiedot).

Voit milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestejämme klikkaamalla ”unsubscribe” lähettämässämme sähköpostissa. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua viestinnästä kieltäytymiseen.

You can at any time refrain from receiving marketing communications from us by clicking “unsubscribe” in the email we send you. You are always welcome to contact us for help declining our communications.

Linkit muihin sivustoihin

Sivustoillamme olevat linkit kolmannen osapuolen verkkosivustoihin, sivustoihin tai julkaisemiin aineistoihin ovat vain tiedoksi. Koska PDS: llä ei ole määräysvaltaa muiden verkkosivustojen tai materiaalien sisältöön, emme ole vastuussa niiden sisällöstä. PDS ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista jotka saattavat aiheutua näiden linkkien käytöstä.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä, ole hyvä ja ota yhteyttä alla olevia yhteyskanavia käyttäen:

PDSVision
Tampere – Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
+358 20 7401 730
gdpr@pdsvision.com

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision