Logo

Tuotteet

Windchill PDMLink

Windchill PDMLink

Internetpohjainen arkkitehtuuri, skaalautuvuus ja helppo räätälöitävyys mahdollistavat Windchill PDMLink -ohjelmiston käyttöönoton niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Dokumentti ja tuotetiedon hallinta

Windchill PDMLink -ohjelmistossa mitä tahansa tallennettua dataa hallinnoidaan järjestelmällisesti. Revisiointi, ja elinkaaren tila pitävät huolen siitä, että käyttäjällä on aina viimeisin versio datasta käytettävissä. Dokumentti- ja tuotetiedon hallinnassa PDMLink on erittäin kilpailukykyinen, ja se tukee useita teollisuudessa käytettyjä standardeja. Ohjelmisto integroituu suoraan MS Office tuotteisiin, joka tekee dokumenttien hallinnasta nopeaa ja vaivatonta. XLM tiedostot ja niiden rakenteet on myös tuettuja Windchill ohjelmistossa.

Aivan kuten parhaissa dokumentinhallintajärjestelmissä, Windchillissä käyttäjäoikeuksia voi hallinnoida tuotekohtaisesti antaen käyttäjäryhmille erilaisia rooleja. Tällä tavoin voidaan jakaa käyttäjäoikeudet organisaation sisällä tarkasti.

Kustomoitu työkierto

PDMLink ohjelmistoon voidaan määritellä tarkkaan yrityksen prosesseihin sopiva työkierto dokumenttien tai minkä tahansa tiedon osalta. Yleensä työkiertoja käytetään muutosten hallinnassa ja hyväksyntäprosessissa. Ohjelmistossa on jo valmiiksi tehtyjä työkiertoja, jotka voidaan ottaa käyttöön nopeasti. Muutosten hallinta onkin yksi osa-alueista, johon PTC on käyttänyt paljon aikaa ollakseen paras siinä.

Osaluettelot ja tuoterakenteen hallinta

Windchillin avulla on mahdollista hallita tuotteidesi osaluetteloita. Toisin sanoen ohjelmistolla voidaan hallinnoida paitsi CAD data ja sen tuoterakenne, mutta myös yksittäisen nimikkeen rakenne ja siihen liittyvä tuoterakenne. Tämä tarkoittaa sitä, että PDMLink kykenee hallitsemaan CAD-datan ja nimikedatan osaluetteloita yhdessä. Nimikkeellä ei tarvitse olla CAD-dataa lainkaan. Windchill siis hallitsee koko tuoterakenteen, osat, kokoonpanot sekä niihin liittyvän tiedon. Kun osaluettelot ja tuoterakenteet ovat hallinnassa, Windchill ohjelmistolla voidaan:

  • Hallinnoida ja analysoida osaluetteloita
  • Luoda raportteja
  • Hallinnoida osaluetteloiden tuoterakenteita
  • Tehdä valmis määrittely räätälöidyn tuotteen tilauksesta aina tuoterakenteen ja osaluettelon syntyyn.
  • Hallinnoida useampia osaluetteloita kuten eBOM, mBOM

Tuotekehitysdatan hallinta ja katselu

Windchill PDMLink ohjelmistolla hallitaan paitsi Creo, mutta myös melkeinpä mitä tahansa muuta 3D MCAD dataa,( kuten esimerkiksi SolidWorks, AutoCAD, Inventor, NX, CATIA) ja ECAD dataa (kuten esimerkiksi Altium, Mentor, Zuken, Cadence, PADDS). Tämä tapahtuu ohjelmistojen käyttöliittymään tehdyllä linkillä, jonka ansiosta käyttö on helppoa.

CAD-lisenssien hankkiminen kaikille yrityksen työntekijöille ei ole kustannustehokasta, ja sen vuoksi tuotteiden visualisointi kannattaa tehdä Creo View -ohjelmistolla. Creo View integroituu suoraan Windchill PDMLink ohjelmistoon ja kuuluu myös peruslisensseihin. Tällä työkalulla voidaan tehdä tarpeelliset merkinnät, mittaukset, tulostukset ja tarkastaa osat jotka tarvitsevat johdon hyväksynnän.

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision