Logo

Tuotteet

PDS Search Portal

PDS Search Portal

Hakuportaalimme on yksi suosituimmista kehittämistämme applikaatioista. Windchill on yleisesti ottaen helppo ohjelmisto käyttää, mutta olemme huomanneet, että varsinkin henkilöille, jotka eivät käytä CAD järjestelmää tiedon hakeminen ja noutaminen voi olla vaikeaa. Tämän vuoksi olemme kehittäneet Search Portal ratkaisumme. Search Portal on myös helppo räätälöidä asiakaskohtaisesti hakemaan haluttua aineistoa, ilman että Windchill PDMLink ohjelmistoa tarvitsee muokata, jolloin esimerkiksi ohjelmistopäivitykset on huomattavasti helpompi toteuttaa.

Haku – Yksinkertainen tapa helpottaa PLM järjestelmän käyttöä

Normaalisti Windchill PDMLink ohjelmistosta tiedon hakeminen ja löytäminen on helppoa. Tästä huolimatta tiedon julkaiseminen ja jakaminen tuottaa toisinaan haasteita. Alla olemme kuvanneet muutaman esimerkin Search Portaalin käytöstä tällaisissa tilanteissa:

  • Tuotekehitys – Piirustusten julkaiseminen ja kokonaisten projektien dokumentaation vienti yksittäiseen tiedostoon tai listaukseen esimerkiksi Excel formaatissa.
  • Hankinta – Halu tietää kaikki ohutlevyosat rakenteesta ja julkaista kaikki CAD mallit STEP formaatissa.
  • Tuotanto – Korvataan piirustusarkisto haku ja tulostusportaalilla.
  • Support – Luo helposti ilmoitus viasta ja linkitä se ongelman aiheuttaneeseen nimikkeeseen.

Raportointi parantaa yrityksen tiedonjakamista

Tänä päivänä yrityksessä tehdään valtavasti erinäköistä raportoitua tietoa. Esimerkiksi oikean raportin löytäminen ja siihen tiedon lisääminen tai siitä tiedon hakeminen voi olla erittäin paljon aikaa vievä prosessi yksittäiselle henkilölle. Onkin tärkeää, että raportit on helposti löydettävissä sekä niihin on helppo lisätä tietoa sekä niitä voi vertailla kätevästi. Tässä vain yksi esimerkki kuinka Search Portal on helpottanut merkittävästi asiakkaidemme elämää ja päivittäistä työskentelyä.

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision