Logo
  • KeyShot

    KeyShot

  • KeyShot

    KeyShot

Loistavaa renderöintiä ja mahtavia kuvia... Vain muutamassa minuutissa!

Keyshot on mahdollisimman käyttäjäystävällisesti suunniteltu 3D- datan renderöintiin sekä animaatioiden luontiin tarkoitettu ohjelmisto. KeyShot sopii niin muotoilijoiden kuin suunnittelijoidenkin käyttöön ja nykyisen 3D CAD datan hyödyntäminen käy käden käänteessä renderöitäväksi.

Nopea

Näet heti tekemäsi muutokset sen sijaan, että asettaisit ensin parametrit ja odottaisit valmista tulosta. KeyShot on toteutettu CPU-pohjalta, joten laitteesi ei vaadi tuhansien eurojen näytönohjainta. Näin ollen tavallinen markettiläppärikin riittää renderöintiin. Ei ole myöskään väliä, onko työasemasi PC vai MAC.

Helppo

KeyShot ei vaadi laajaa opettelua tai erikoisosaamista. Ohjelmasta löytyy suoraan kuusi pääpainiketta, joilla voit tehdä perusrenderöinnit. Lisäasetusten avulla myös alan ammattilainen saa käyttöönsä työkalut vaativampien renderöintien tekoon. KeyShot on täydellinen työkalu kaikille, jotka haluavat hyödyntää aitoa 3D tietoa mallien kuvien tuottoon: Teolliset muotoilijat, insinöörit, markkinointi, valokuvaajat ja monet muut. Rajana on vain oma luovuus.

Fantastinen

KeyShotin grafiikkamoottori on sertifioitu CIE:n (International Commission on Illumination) toimesta. Tieteellisesti testatut ja tarkat materiaalin sekä valon ominaisuudet ovat aidon näköisiä ja siten mahdollistavat markkinointiin sopivien kuvien tuottamisen vain muutamassa sekunnissa! Yhdistämällä renderöitävään kohteeseen 3D-ympäristön, jossa on taustavalokuva, voit luoda vielä entistä parempia kuvia, joita et ennen uskonut mahdolliseksi.

Integroituva

KeyShot tukee kaikkia yleisimpiä 3D CAD-järjestelmiä. Mikäli tuot 3D parametrit KeyShot ohjelmaan, tiedostojen alkuperäinen rakenne säilyy sekä mahdollistaa siten esimerkiksi mallin muokkaamisen kuvaa tai animaatiota varten.

KeyShot + CAD

CAD Plugin-moduuleja on saatavilla suosituimpiin CAD-ohjelmistoihin. Nämä integroituvat suoraan CAD-järjestelmän Ribbon-käyttöliittymään ja tarjoavat pääsyn KeyShottiin yhden napin painalluksella. Käyttäjälle annetaan mahdollisuus tuoda yksi osa, kokoonpano tai vaikkapa koko tuote ohjelmaan. Mallista säilyy tässä esimerkiksi mallipuu, määritellyt värit ja mahdolliset kuvakulmat, jotka ovat tehty alkuperäisessä CAD-ohjelmistossa. CAD Plugin työkalu on nopein tapa viedä 3D geometria KeyShottiin ja luoda uskomattomin kuva, mitä olet ikinä nähnyt!

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision