Logo

Tuotteet

3D CAD

Uusien innovaatioiden luontiin täydellinen 3D mallinnusohjelmisto

3D- mallinnusohjelmistot räjäyttivät pankin heti ensijulkaisun jälkeen. Kolmiulotteisten mallien tutkiminen paitsi paransi kertaheitolla tuotteiden laatua, mutta myös lyhensi uusien tuotteiden markkinoille tuloaikaa. Miettiessä oikeaa ratkaisua 3D- mallinnukseen on olemassa kaksi eri vaihtoehtoa. Parametrinen ja suoramallinnus. Nämä kummatkin on tarkoitettu samanlaiseen tarpeeseen, mutta lähestyvät suunnittelua kahdesta eri näkökulmasta. Meillä on tarjota tälle osa-alueelle kaksi erittäin kilpailukykyistä ratkaisua.

Parametrisen ja suoramallinnuksen ero

Parametrisessa suunnittelussa käytetään raja-arvoja, jotka määritellään (esim. Pursotus, halkaisija). Parametrit huomioivat suunnittelussa tehtävät muutokset ja koko malli reagoi muutokseen. Suoramallinnus on ”vapaata”, riippumatonta työskentelyä, jossa keskitytään enemmän mallin ulkonäköön ja yksinkertaisuuteen. Suoramallinnus on erittäin helppoa.

Creo Parametric – formely Pro/ENGINEER

Parametrinen CAD- ratkaisu. Creo Parametric sisältää tuotesuunnittelun tarvitsemat toiminnallisuudet. Ohjelmistolla voidaan myös ohjata koneistusta NC- tai Complete Machining Option- moduulien avulla.

Creo Elements/Direct Modeling – formerly CoCreate

Suoramallinnus CAD- ratkaisu. Creo Elements/Direct Modeling mahdollistaa tuotesuunnittelun ja on yksi maailman käytetyimmistä suoramallinnusratkaisuista.

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision