Logo
  • Ansys - Simulation for Every Engineer

    Ansys - Simulation for Every Engineer

ANSYS - Simulointiratkaisut tarpeeseen kuin tarpeeseen

Lupaus toimivuudesta on keskiössä, kun toimitat asiakkaalle uuden tuotteen. ANSYS-simulointiohjelmistojen avulla voit varmistua, että tuotteesi ovat lupauksesi mukaisia. ANSYS-ohjelmistojen avulla niin tuotteiden valmistajat, lääketieteellinen henkilökunta, opettajat, tutkijat jne. ovat pystyneet vastaamaan päivittäisiin haasteisiin.

Ansys Discovery Ansys Aim

Simulointi jokaisen suunnittelijan avuksi

ANSYS on kokonaisvaltainen ohjelmistokokonaisuus kaikille fysiikan alueille. Optimoi uuden tuotteen kehittämisprosessi simuloimalla jo suunnittelun aikana. Organisaatiot ympäri maailmaa luottavat siihen, että ANSYS tarjoaa parhaan mahdollisen arvon simulointiohjelmistoinvestoinnille. Simulointiin perustuva tuotekehitys vie insinöörityön havainnollistamisen aivan uudelle tasolle – ohjelmiston vertaansa vailla oleva syvyys ja laajuus yhdistettynä sen ainutlaatuiseen muokattavaan skaalautuvuuteen, kattavaan multifysikaaliseen perustaan ja mukautuvaan arkkitehtuuriin erottaa ANSYS-teknologian muista CAE-ohjelmistoista. Edellä mainitut ANSYS:n edut tuovat lisäarvoa suunnitteluprosessiin tuottamalla tehokkuutta, panemalla innovaatioita liikkeelle ja vähentämällä fysiikan asettamia rajoitteita.

Suunnittelun aikainen simulointi

Nykyaikaiset yritykset toimivat erittäin kilpaillussa ympäristössä. Jokainen yritys pyrkii innovoimaan nopeammin samalla, kun niiden tuotekehitys- ja ylläpitokustannuksia pyritään alentamaan. Organisaation jokainen yksikkö kohtaa valtavia paineita pyrkiessään tuottamaan enemmän vähemmillä resursseilla. Tuotesuunnittelu ei ole poikkeus, ja siksi maailman johtavat yritykset ovat ottaneet käyttöön ANSYS:n simulointiympäristön – muuttamaan tapaansa innovoida ja suunnitella seuraavan sukupolven tuotteita ja ylläpitopalveluita.

ANSYS:n simulaatioympäristö tarjoaa laajimman valikoiman huippuluokan simulointiteknologiaa ja yhdistää sen asiakaskohtaisiin sovelluksiin, CAD-ohjelmistoihin ja yrityksen liiketoimintajärjestelmiin, kuten PLM:ään. Sen avoin ja joustava käyttöympäristö yhdistää suunnittelutiimit, ohjelmistot ja datan. Yhteinen käyttöalusta mahdollistaa tehokkaan ja luotettavan suunnittelutiedon jakamisen organisaation sisällä, toimitusketjun läpi aina kentälle asti mahdollistaen joustavan tuotesuunnittelun.

Ota Yhteyttä

Contact Us about Ansys (FI)
Sending

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision