Logo
Solutions Header

Ratkaisut

Computer Aided Design (CAD)

Täysi tuoteperhe CAD/CAM/CAE tuotteita

Mekaniikka- tai elektromekaanikkasuunnittelun haasteista riippumatta, sopiva ratkaisu yrityksellenne löytyy Creo- tuoteperheessä. CAD/CAM/CAE työkalut takaavat oikean ratkaisun riippumatta tarpeesta. Creo- tuoteperheen tarjoaa ratkaisun tuotteen hahmotteluun, suunnitteluun, piirtämiseen, illustrointiin tai simuloinnin tarpeisiin. Tänä päivänä kilpailukyvyn ylläpito on tärkeää organisaatiosta riippumatta, tähän tarpeeseen PTC on kehittänyt saumattomasti yhteensopivan Creo- tuoteperheen.

MultiCAD

MultiCAD

Onko joku sanonut, että useamman CAD-järjestelmän käytön tarvitsee olla vaikeaa? Creo alustasta löydät ratkaisun aitoon MultiCAD työskentelyyn.
Teollinen muotoilu ja pintamallinnus

Teollinen muotoilu ja pintamallinnus

Creo tuoteperheen ratkaisut pintamallinnukseen ja teollisen muotoilun tarpeisiin pitävät tuotteen yksinkertaisena säilyttäen kauniin ja tehokkaan muotoilun. Ei ole väliä, onko tarve yksinkertaiselle tai vaativalle pinnan muodolle, Creo mahdollistaa kummatkin.
Integroitu simulointi

Integroitu simulointi

Creo tarjoaa ohjelmistoon integroituvan simulointiratkaisun, jolla pidät materiaalit minimissään, kuitenkin luoden kestävän ratkaisun.
Suuret kokoonpanot ja teollisuuden tarpeet

Suuret kokoonpanot ja teollisuuden tarpeet

CAD ohjelmistoilla on aina ollut haasteensa hallita suurta kokoonpanoa. Creolla tämä ei ole enää ongelma.
Hallitse mekaniikka- ja elektroniikkadata yhdessä paikassa

Hallitse mekaniikka- ja elektroniikkadata yhdessä paikassa

Elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelijoiden on toimittava entistä sujuvammin ja tehokkaammin luodakseen innovatiivisia sekä kilpailukykyisiä tuotteita nopeasti.
Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision