Logo
Events Header

Ajankohtaista

PTC Creo 5 – 3D CAD järjestelmien lippulaiva

PTC Creo 5 – 3D CAD järjestelmien lippulaiva

PTC Creo 5 – 3D CAD järjestelmien lippulaiva

PTC Creo 3D ohjelmisto pitää nyt sisällään kaiken mitä tarvitset. Viisi uutta Creo Design pakettia saat muun muassa renderöinnin osana ohjelmistoa. Creo Design Essentials paketit pitävät sisällä viisi eri tasoa, joilla saat varmasti haluamasi ominaisuudet 3D CAD ohjelmistoosi. Ota täysi hyöty Creo-ohjelmistosta ostamalla määräaikainen tilauslisenssi uusilla Out-of-the-Box ominaisuuksilla.

Olemassa olevat Subscription-asiakkaat saavat päivittää Creo Design pakettiin veloituksetta* - Tämän avulla pysyt mukana muutoksessa ja saat käyttöösi viimeisimmät ominaisuudet.

Creo Design Essentials (PDF)

Mihin tahansa ympäristöön sopiva ratkaisu

Multi-CAD työskentely on entistä helpompaa Creo Unite Technologynavulla. Tee töitä SolidWorks tai Autodesk Inventor maailmassa ja yhdistä tuottamasi aineisto Creo Parametric ohjelmistossa.

Näe oma geometriasi laajennetun todellisuuden avulla oikeassa mittakaavassa, uudella AR-moduulilla, joka kuuluu peruspakettiin.


Paranna tuotteidesi laatua

- Creo Piping and Cabling moduulin avulla voit optimoida putkistosuunnittelusi.

- Human Factors Design moduulilla saat testattua ja optimoitua tuotteesi käytettävyyden

- Varmistu laskennan oikeellisuudesta ja integroi se osaksi suunnittelua PTC Mathcad Expressin avulla.

Lisää tuottavuutta uusilla ominaisuuksilla

– Design Exploration auttaa sinua suoraviivaistamaan suunnitelun konseptivaiheesta itse kehitettävään tuotteeseen.

– Home-Use, kotikäyttölisenssit ja 180 päivän lisenssilainaukset kuuluvat peruspakettiin.

– Hyödynnä Creo Performance Advisor ominaisuuksia ja pidä tietokoneesi sekä Creo-ohjelmistosi suorituskykyisenä.


Säästä puhdasta rahaa ja ota käyttöösi entistä enemmän ominaisuuksia hankkimalla Creo Design paketti – Tarjolla vain rajoitetun ajan* Mikäli olet uusi Creo käyttäjä tai harkitset Creon hankintaa, voit nyt säästää selvää rahaa* ja viedä suunnitelusi tason erittäin korkealle tasolle!*

Haluatko enemmän virtaa Creosta?

Haluatko enemmän virtaa Creosta?

Creo Design Essentials on uusi standardi 3D CAD ohjelmistoille. Edullinen, joustava ja virtaviivainen Creo paketointi antaa entistä enemmän suunnitteluusi. Mikäli perusominaisuudet eivät sinulle riitä voit aina hankkia laajemman paketin!

Creo Design Packages (PDF)

Tee päätös nyt!

3D CAD ohjelmistosi kannattaa päivittää uuden sukupolven lisensseihin, sillä rajoitetun ajan voimassa ollut lisenssienvaihto kampanja jatkuu. Päivitä nyt perpetual lisenssit Subscription lisensseihin. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan. Olemassa olevat asiakkaat saavat päivittää Creo Design paketittiin veloituksetta.

Oletko uusi Creo käyttäjä? Creo Design paketit ovat paras asia mitä koko PTC Creo tuoteperheelle on tapahtunut koskaan ennen!

Lisätietoja kampanjasta saat ottamalla meihin yhteyttä!

Kampanjan ehdot ja rajoitukset
*Kampanja on saatavilla vain PTC jälleenmyyntiverkoston kautta. Tarjous koskee koko maailmaa ja kaikkia yrityksiä, joilla on käytössä PTC creo tai Pro/ENGINEER tuotteita. Tämä tarjous ei koske akateemiseen käyttöön tarkoitettuja lisenssejä. Tarjous alkaa 2.10.2019 ja päättyy 28.12.2019. Tarjousta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin. PTC raja oikeuden peruuttaa, pysäyttää tai muokata osaa tai koko kampanjaa aina niin halutessaan. PTC ohjelmistojen hinnat voivat muuttua ja ovat riippuvaisia maista, missä tuotteita ostetaan. Tämä koskee myös PDS Vision Groupin tarjontaa. Ota yhteyttä PDSVisionin myyntin halutessasi lisätietoja.

PTC Creo 5 – 3D CAD järjestelmien lippulaiva

PTC Creo 5 – 3D CAD järjestelmien lippulaiva

Sending

PTC Creo 5 – 3D CAD järjestelmien lippulaiva

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision