Logo
Events Header

Ajankohtaista

Houkutteleva hinta – Loistava työkalu suunnitteluun - Creo

Houkutteleva hinta – Loistava työkalu suunnitteluun – Creo

Compelling Prices

PTC lanseerasi uudet Creo-paketit viime vuonna. Uusi Creo Design paketointi antaa ohjelmiston käyttäjille entistä laajemman kavalkaadin ominaisuuksia. Uuden Creo paketoinnin avulla saat entistä enemmän irti suunnittelusta, samalla rahalla.

Uuden paketoinnin lisäksi tarjoamme nyt kolme Creo pakettia itselleen ostavalle yhden ohjelmiston veloituksetta! Saat siis kolme pakettia kahden hinnalla.

Mikä Creo-paketti palvelee yritystäsi parhaiten?

Creo Design paketit sisältävät kaikki ne mitä yritykselläsi on ollut käytössä ennenkin. Aikaisemmin olet saatttanut kuulla puhuttavan Creo Design Essentials paketista tai muista vastaavista sisällöistä, uusien pakettien hienous on se, että saat samalla rahalla enemmän! Valitessasi oikeaa Creo Design pakettia, on hyvä muistaa, että Creo on yksi 3D CAD markkinoiden laajimmista työkaluista, kun mitataan ominaisuuksia, käytettävyyttä tai ylipäätään toimivuutta. Creo Design-paketteja on useita erilaisia ja niissä on huomioitu parhaiden Creo-asiantuntijoiden mielipiteet. Pakettien tarkoitus on helpottaa sinua valitsemaan oikea kokonaisuus juuri omien tarpeidesi mukaisesti.

Download PDF

Kaikki Creo Design paketit on nyt saatavilla erikoishintaan! Maksa kahdesta, saat kolmannen kaupan päälle!*

Creo Design Packages (PDF)

Kaikki Creo Design paketit on nyt saatavilla erikoishintaan! Maksa kahdesta, saat kolmannen kaupan päälle!*

Nyt Creo lisenssin hankinta kannattaa saat entistä enemmän ominaisuuksia ja vielä halvemmalla hinnalla! Tätä parempaa tarjousta et tule saamaan, joten jos mietit Creoon siirtymistä se kannattaa tehdä nyt!

Terms and conditions.

Kampanjan ehdot ja rajoitukset
*Kampanja on saatavilla vain PTC jälleenmyyntiverkoston kautta. Tarjous koskee koko maailmaa ja kaikkia yrityksiä, joilla on käytössä PTC creo tai Pro/ENGINEER tuotteita. Tämä tarjous ei koske akateemiseen käyttöön tarkoitettuja lisenssejä. January 3, 2019 – March 29, 2018 at 11:59PM EST. Tarjousta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin. PTC raja oikeuden peruuttaa, pysäyttää tai muokata osaa tai koko kampanjaa aina niin halutessaan. PTC ohjelmistojen hinnat voivat muuttua ja ovat riippuvaisia maista, missä tuotteita ostetaan. Tämä koskee myös PDS Vision Groupin tarjontaa. Ota yhteyttä PDSVisionin myyntin halutessasi lisätietoja.

PTC Creo 5 – 3D CAD järjestelmien lippulaiva

PTC Creo 5 – 3D CAD järjestelmien lippulaiva

Sending

Houkutteleva hinta – Loistava työkalu suunnitteluun – Creo

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision