Logo
Events Header

Ajankohtaista

Creosta on MONEKSI

Creosta on MONEKSI

Creo on työkalu niin konseptisuunniteluun, kuin valmistukseen tai vaikka kentällä olevan tiedon hyödyntämiseen reaaliajassa osana suunnittelua. Creosta on MONEKSI. Creo on työkalu, jossa on valtava määrä ominaisuuksia, joiden avulla saat suunniteltua korkealaatuisetkin tuotteet nopeasti.

Ymmärrämme tuotekehityksen ja uniikien suunnitelutarpeiden päälle

Oli suunniteltava tuote sitten leijuva skeittilauta, puhuva taskulaskin, Bluetooth boomboxi tai vaikka seuraavan sukupolven urheiluauto, on Creo työkalu, jonka avulla saat tuotesuunnittelun ja -kehityksen tarpeet täytettyä.

Tarvitsetko uuden Creo-lisenssin?
TOIMI NYT, sillä saat 50% alennuksella minkä tahansa lisämoduulin!*

Creo on työkalu niin konseptisuunniteluun, kuin valmistukseen tai vaikka kentällä olevan tiedon hyödyntämiseen reaaliajassa osana suunnittelua. Creosta on MONEKSI. Creo on työkalu, jossa on valtava määrä ominaisuuksia, joiden avulla saat suunniteltua korkealaatuisetkin tuotteet nopeasti.

Työkalu kaikenlaiseen Suunnitteluun

Suunnittelit sitten suora- tai parametrisen mallinnuksen avulla… Creo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia työkaluja. Innovoi, suunnittele nopeasti, maksimoi yhteistyö kollegojesi kanssa.

Creon avulla saat lisää voimaa suunnitteluun, kun sitä tarvitset
“Creo-lisämoduulisen avulla voit parantaa tuotekehityksen innovatiivisuutta, uuden tuotteen markkinoillesaantia sekä suunnitella tuotteet paremmin markkinoiden tarpeisiin soveltuviksi. Hyödynnä Creon Interactive surface design – moduulia ja tee pintamallinnuksesta helppoa ja paremmin soveltuvaa insinöörien päivittäiseen työskentelyyn.

DATASHEET – CREO DESIGN

Työkalu Analysointeihin

Tee nopeammin tuotesuunnittelu, tee parempia päätöksiä Creon analyysityökalujen avulla. Simulointi aikaisessa vaiheessa sekä useassa tuotekehittelyn vaiheessa luo säästöjä muun muassa fyysisten prototyyppien määrissä ja lisää tuotteen kestävyyttä, luotettavuutta sekä turvallisuutta

Creo: Oikea työkalu analysointeihin
“Simulointi aikaisessa vaiheessa sekä useassa tuotekehittelyn vaiheessa luo säästöjä ajallisesti, parantaa laatua ja turvallisuutta. Creo integroituu saumattomasti CAD ja CAE käyttöön oikeanlaisten analysointi ja simulointiohjelmistojen käytön helpottamiseksi.

DATASHEET – CREO SIMULATION EXT.

Työkalu VALMISTUKSEEN

Valmista nopeasti Creolla suunnitelemasi osat. Yksittäisen järjestelmän käyttö auttaa datan jatkokäytössä. Kun teet muutoksen malliin, myös työstöradat päivittyvät. Creo integroituu suoramallinnus-ominaisuus auttaa nopean ja helpon muutoksen teossa.

Creo: Computer-Aided Design and Manufacturing – Better Together.
“Creon CAD/CAM ratkaisun avulla voit saumattomasti siirtää suunnitteluaineistosi valmistukseen.

DATASHEET – CREO NC AND TOOL DESIGN SOLUTIONS

Työkalu KENTÄLLE

Teollisen internetin aikakaudella on kentällä tapahtuvasta työskentelystä kerätään valtavasti data. Tämän datan hyödyntäminen suunnittelussa reaaliaikaisesti on mahdollista Creon avulla. Suunnittel siis fiksummin, jaa tietoa helpommin ja kerro aikaistasi hyödyntäen Creon laajennetun todellisuuden (AR) ominaisuuksia.

Yhdistä Creon avulla fyysinen ja digitaalinen maailma
“Markkinoiden ainoa teolliseen internettiin (IoT) valmis 3D CAD järjestelmä on Creo Parametric. Voit sen avulla korvata suunnittelussa käytetyt oletukset faktoilla.

DATASHEET – CREO PRODUCT INSIGT EXT.

Toimi nyt!

SÄÄSTÄ 50%, kun ostat uuden Creo lisenssin, saat kaikista lisämoduuleista 50% alennuksen.

Kampanjan ehdot ja voimassaolo
*Tarjous on saatavilla ainoastaan valtuutettujen PTC jälleenmyyjien kautta. Tämä tarjous on voimassa ainoastaan uusien Creo Essentials tai Creo Engineer pakettien ostajille. Tätä tarjousta ei voi hyödyntää akateemisten lisenssien hankinnassa. Tarjousaika alkaa 2.1.2018 ja on voimassa 30.3.2018 asti. Tätä tarjousta ei voi liittää mihinkään toiseen alennukseen tai tarjoukseen. Myös muita rajoituksia voi olla olemassa, olethan yhteydessä meihin, mikäli näistä ehdoista herää kysyttävää.

Ota yhteyttä minuun

Ota yhteyttä minuun

Sending

Creosta on MONEKSI

”]
Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Sosiaalinen Media
Legal Policy
Copyright © PDSVision