Logo
Events Header

Ajankohtaista

10% alennus Keyshotista – TARJOUS

10% alennus Keyshotista – TARJOUS

Keyshot 8 tarjoaa laajan valikoiman uusia ja kehittyneitä ominaisuuksia. Upeiden lopputulosten, ajan ja rahan säästämisen lisäksi tarjoamme vielä ylimääräisen 10% alenuksen Keyshotista rajoitetun ajan.

Eikä siinä vielä kaikki – Tarjoamme nyt myös ILMAISEN koulutuksen*

Nyt voit tuottaa vieläkin uskomattomampia grafiikoita ilman huolta siitä, että joutuisit opettelemaan sen yksin ja samalla säästät myös kuluissa.

Keyshot Intro

What is KeyShot?

Keyshot on 100% CPU:ta (Prosessoria) käyttävä reaaliaikainen 3D renderöinti ja animointi ohjelma PC:lle ja Macille. Tuo mikä tahansa CAD-malli ja aloita yksinkertainen värien, materiaalien ja valojen lisääminen (esim. Drag and Drop) malliin joka muuntautuu reaaliaikaisesti.

Keyshot on hyödyllinen niin insinööreille, tuotesuunnittelijoille kuin markkinoijillekin.

Jokainen PC:llä tai Macillä saa aikaan nopeita, helppoja ja uskomattomia tuloksia ilman stressiä siitä riittääkö tietokoneessa tehot. Kaikki hyötyvät asiantuntevasta opastuksesta jonka avulla pääsee hyvin alkuun tai pystyy tutustumaan Keyshotin tarjoamiin uusiin ominaisuuksiin ja päivityksiin.

Koulutus on yksi parhaista sijoituksista, mitä yritys voi tehdä ja PDSVision on ylpeästi Suomen ainut valtuutettu koulutuksen tarjoaja, joka pystyy tarjoamaan apua taitotasosta riippumatta.

Tämän tarjouksen avulla pystymme kehittämään taitotasoasi ILMAISEKSI ja samalla laskea kustannuksiasi.*

Täytä vain lomake ja me olemme yhteyksissä sinuun ja kerromme sinulle miten voit hyötyä parannelluista grafiikoista, pienemmistä kustannuksista ja kehittävästä koulutuksesta.*

Terms and conditions - Käyttöehdot-

*Only Valid for Keyshot Pro (Locked or Floating Licence). This offer is not valid for educational or academic licenses. The offer runs from 1st February 2019 and expires March 25th 2019 at 11:59PM EST. Training will be via online webinar or presentation. This offer cannot be combined with any other discount or offer. PDSVision reserves the right to cancel, suspend, or modify part of or an entire promotion at any time without notice, for any reason in its sole discretion. Prices for Luxion Software are subject to change and may vary per country. Offer(s)subject to PDSVision Group participation. Other restrictions may apply. Contact your local PDSVision Division for further details.

Offer - 10% Off KeyShot

Offer - 10% Off KeyShot

Sending

10% alennus Keyshotista – TARJOUS

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision