Logo

PDSBlog

touko

31

News and Improvements in Creo 4.0 – Part 2

Tämä on toinen osa Creo Parametric 4.0 katsaustani. Kurkistan yhteen PTC:n fokuksista, Model-Based Definition (MBD), joka tarkoittaa piirustuksetonta tuotekehitysprosessia.

3D Piirustukset

Kehitystä on tapahtunut erityisesti geometristen toleranssien ja niiden peruselementtien määrittelyssä. Käyttöliittymää on virtaviivaistettu ja modernisoitu, joten GPS standardin mukaisten tolerointien tekeminen on helpompaa myös 3D mallin puolella.

2d_drawing_creo-300x

2D piirustus ja 3D malli.

2D piirustukset

Kaikki 3D piirustusten kehitystyö on myös siirretty 2D piirustukseein. PTC panostaa yhä 2D piirustusympäristön kehittämiseen, jotta piirustusten tuottaminen olisi tehokasta. Creo Parametric 4.0 julkaisussa erityisesti mitoitus ja geometrinen tolerointi on ottanut aimo harppauksia eteenpäin. Geometrinen tolerointi on nyt viimeisimmän ISO standardin mukaista ja todella helppoa käyttää. back again.

Creo 4.0 uutisia

Creo Parametric 4.0 kulkee kehityksen kärjessä ja antaa käyttäjille työkalut innovatiivisten tuotteiden suunnittelemiseksi.

gdt300x

New functionality for GDT&T.

Creo GD&T Advisor laajennus

GD&T Advisor laajennus julkaisitiin pari vuotta sitten. Tämä laajennus on Sigmetrixin käsialaa ja antaa käyttäjälle edellystykset paitsi toleroida malli tehokkaasti, niin myös varmistaa että merkinnät ovat viimeisimpien ISO ja ASME standardien mukaisia. PTC tukee tätä toimintatapaa ja sillä saatuja tuloksia niin paljon, että laajennus on nykyisin kiinteä osa Creo Parametric 4.0 ohjelmistoa.Tuotteiden oikea tolerointi, merkintöjen yksikäsitteisys ja käytön helppous säästävät niin valmistusvaiheessa kuin nopeuttavat läpimenoa.

Creo Render Studio

amx2-300x

Creo Render Studio.

Wanha laskenta-algoritmi on korvattu uudella PTC:n Advanced Rendering Extension (ARX). Uusi lasketa-algoritmi on Keyshot niminen ja se mahdollistaa reaaliaikaisen visualisoinnin muuttumisen, kun valaisu, väri, ympäristö tai materiaalit muuttuvat. Uudistetun ARX laajennuksen ominaisuudet ovat kertaluokkaa paremmat kuin vanhemman version. Nyt markkinointi materiaalin ja havainnekuvien teko on tehokkaampaa kuin aiemmin.
Creo Additive Manufacturing Extension (AMX)

ACreo 4.0 on uusi laajennus nimeltään AMX, joka sisältää työkalut kennorakenteiden mallintamiseen. Voit luoda helposti hilamallin valmiista tuotteesta tai sen osasta. Kenno tai hilarakenne vähientää niin tuotteen painoa, kuin nopeuttaa sen 3D tulostamista. PTC on vienyt asian pidemmälle mahdollistamalla hilarakenteiden käsittelyn Creo Simulate lujuuslaskennassa. Tämä nopeuttaa 3D tulostettujen mallien tuotekehitystä oleellisesti mahdollistamalla koko tuotekehityksen tapahtumisen yhden ohjelmiston sisällä.

Yhteenveto

amx300x

3D hilarakenteen optimointi Creo Simulatessa

Odotamme mielenkiinnolla mitä Creo Parametric 4.0 ohjelmiston seuraavat julkaisut tuovat tullessaan. PTC on selvästi investoinut aikaa ja resursseja näiden toiminnallisuuksien luomiseen, jotka mahdollistavat nopeammat tuotekehityssyklit. Uusia ominaisuuksia on tulossa lisää, niistä mainittakoon laajennetun todellisuuden mallien luominen, fyysisen ja digitaalisen tuotteen liittäminen yhteen ja pilvipohjainen Creo Parametric, jotka kaikki julkaistaan tulevissa Creo Parametric 4.0 versioissa.

Näyttää vahvasti siltä, että Creo 4.0 on PTC:n paras julkaisu tähän asti. Palaan näihin uusiin ominaisuuksiin niiden julkistusten myötä.

Terveisin,
Lars Björs

Yhteystiedot
PDSVision
Tampere
Kalevantie 2
33100 Tampere
Finland
info@pdsvision.fi
+358 20 7401 730
Tietosuojakäytäntö
Copyright © PDSVision